Viltatelier

Naast allround meubelstoffering ligt de specialiteit van DetsZit bij het vervaardigen van meubelstof uit ruwe schapenwol.

De authenticiteit en de functionaliteit van het product staan voorop. Ruwe schapenwol is bij uitstek inzetbaar als duurzaam product door zijn fijne eigenschappen zoals het warmte isolerend en regulerend vermogen, het is vuil- en vocht afstotend en het bied comfort!

Ook is wol in te zetten voor akoestiek doeleinden.

De wollen stof wordt ambachtelijk vervaardigd zonder chemische processen, slijtvast en kleurecht en heet: Van schaap op het meubel. Zo heeft u een uniek, op uw interieur afgestemd, item.

Missie:

Het op de markt brengen van meubelstof uit 100% ruwe schapenwol van kwaliteit(slijtvast en kleurecht) en bovenal authentiek. Ruwe wol heeft van nature een heel palet aan kleuren die met plantaardige verfstoffen uit te breiden is.

DetsZit

Werken met eerlijke materialen voor een eerlijke prijs en met aandacht voor de wereld om ons heen. Lokaal/regionaal inkopen. Samenwerken waar het kan met andere meubelstoffeerders, meubelmakers en ontwerpers, interieur architecten.

Contact